|   | 
  • Kilci: Beni Yargılayan Hakim ve Savcılar Şimdi İçeride


    Kilci: Beni Yargılayan Hakim ve Savcılar Şimdi İçeride

    MHP 25. Dönem Milletvekili Hasan Ali Kilci, Şeker Davasında kendisine kumpas kurulduğunu ve kendisini o davada yargılayan hakim ve savcıların FETÖ/PDY operasyonları kapsamında tutuklandığını söyledi. 
    Gazeteciler Cemiyeti lokalinde basın açıklaması yapan Hasan Ali Kilci, 15 Temmuz’da FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimini kınadı. Milli irade tarafından engellenen darbe girişiminin ardından, 7 Ağustos’ta oluşan Yenikapı ruhunun son birkaç gün içerisinde bozulduğunu dile getiren Hasan Ali Kilci, “Bizler de 15 Temmuz’dan bu yana devam eden süreci izliyor, FETÖ’nün geçmişi, bugünlere nasıl geldiği, kimlerle işbirliği yaptığı, kimlerin sırtından ve referans kartlarından devlet kademelerine yerleştirildiğini, bugün hangi kriptoların hangi FETÖ’cüleri kollamaya, kurtarmaya çalıştığını sessizce ve sabırlıca izliyor, not alıyoruz.” dedi.
    “CUMHURBAŞKANININ KARARLILIĞINDAN KORKARAK, BANA SALDIRIYORLAR”
    Devam eden operasyonlarla ilgili olarak, “Oğlum bile olsa gözyaşına bakmam” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlılığının, bundan sonra da devam etmesini beklediklerini kaydeden Kilci, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ı işaret ederek, bazı milletvekillerinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararlılığından irkildikleri ve Adliye önünde kırmızı plakası ile görüntülenmesine rağmen, kendi şahsı ile gündem saptırdığını iddia etti.
    “HAKSIZLIKLARIN BEDELİNİ HAPİS YATARAK ÖDEDİM”
    Kayseri Ticaret Odası’nda 15’i başkanlık olmak üzere 20’yılı aşkın süre görev yaptığını belirten Kilci, FETÖ ve benzeri kadrolaşmalara ve haksızlıklara karşı durduğu için kendisine karşı bir oyun tezgahlandığını, ardından hapis cezası aldığını ifade etti. “Tüm haksızlıklara karşı duruşumun bedelini de şahsıma yönelik kurulan tezgâhlar ile hapis yatarak ödemiş bir kişiyim.” diyen Kilci, 15 Temmuz’dan sonraki süreçte de, Şeker Davası hatırlatılarak, şahsına yönelik iftira sürecinin başlatıldığını öne sürdü. Kilci, “Şahsımı seviyesiz ve alçakça ifadelerle hedef gösterip kendisini perdelemeye çalışan o zevata en güzel cevabı Hakkari’nin Çukurca ilçesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Kadir Çelebi’nin cenaze töreninde vatandaşımız, ‘Seni şehidimizin cenaze töreninde görmek istemiyoruz. Sen adliyeye git de FETÖ’cüleri çıkart’ diyerek cevap vermiştir. Bu şekilde haykıran o ses, aziz milletin sesidir, isyanıdır.” dedi.
    “SAHTE İDDİANAMELER HAZIRLAYANLAR TUTUKLU”
    Bugüne kadar kendisine atılan iftiralardan ve düzenlenen kumpaslardan alnının akıyla sıyrıldığını vurgulayan Kilci, kendisi hakkında sahte iddianameler hazırlayarak kumpasın parçası olan hakim ve savcıların da FETÖ operasyonları kapsamında tutuklandığını ifade ederek sözlerine son verdi.



    Etiketler Kilci

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.