|   | 
  • Kilci: ?Türkiye'nin geleceği MHP'dedir?


    Kilci: ?Türkiye'nin geleceği MHP'dedir?
    Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Türkiye?nin çok büyük sorunlarla karşı karşıya bulunduğunu belirterek, ?Seçim beyannamemizde açıkladığımız projeler, ülkemizin sorunlarını çözecek ve geleceğimizi garanti altına alacaktır? dedi.

     
    Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, seçim çalışmaları kapsamında Eski Terminal, İstanbul Caddesi, Kiçikapı, İnönü Bulvarı ve Camii Kebir Mahallesi esnafını ziyaret etti. Türkiye?nin sorunlarını çözecek projeleri kamuoyuyla paylaştıklarını hatırlatan Kilci, şunları söyledi: 

    "Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi, beyannamemiz bir gelecek projesi, bir gelecek tasarımıdır. Bu beyanname ile Türkiye?nin geleceği güvenceye bağlanmıştır. İktidara geldikten kısa bir süre sonra terörün kökünü kazıyacak, güven ve huzur ortamını sağlayacağız. Ülkemizin bölünme tehlikesini ortadan kaldıracak olan tek parti biziz. Çiftçilerimize mazotu 1.75 kuruştan sağlayacağız. Asgari ücret net bin 400 lira olacak. Yılda iki kez olmak üzere bin 400 lira Emekli Destek Ödeneği vereceğiz. Her aileden bir kişiye iş imkanı sağlayacağız. Gençlerimize, dar gelirli kesimlere yönelik bir birinden güzel destekleme projelerimiz var."

    Kilci, halkın partisine olan desteğinin artarak devam ettiğini, 7 Haziran?da elde ettikleri başarıları daha üst noktaya taşıyacaklarına inandığını ifade etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.