|   | 
  • KILIÇASLAN'DAN ANLAMLI PROGRAM


    KILIÇASLAN'DAN ANLAMLI PROGRAM
    Çanakkale Zaferi'nin 100. yılını kutlama ve şehitlerimizi anma etkinlikleri kapsamında Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerin katılımıyla ''100. Yılında Çanakkale Ruhu'' temalı bir resim sergisi açıldı.

     


    Kayseri Forum AVM' deki serginin açılış etkinliği Yılmaz Akansu Koleji Mehteran Takımının gösterisi ile başladı. Misafirlerden büyük alkış alan gösterinin ardından açılış kurdelesini Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hanifi Davarcı ve beraberindeki okul müdürleri kesti.

    Genel Müdür Hanifi Davarcı: '' Kurumumuz bünyesinde sekiz okul yer alıyor ve okullarımızın tamamında sanatsal etkinliklere büyük önem veriyoruz. Bugün burada oldukça önemli Çanakkale temalı bir resim sergisini velilerimizin ve Kayseri halkının beğenisine sunduk. 100 resmin yer aldığı sergimiz beş gün süreyle açık kalacak. Öğrencilerimiz bu faaliyetleriyle hem bir sanat eseri meydana getiriyorlar hem de Çanakkale ruhunu hissederek bilinçleniyorlar, bu etkinlikte emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum.'' dedi.

    Konuşmanın ardından davetliler, Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesinde görev yapan müzik öğretmenleri tarafından icra edilen tasavvufi müzik eşliğinde eserleri büyük bir dikkatle incelediler ve genç ressamlara tam not verdiler. Sergide; ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin yaklaşık iki aylık süre içerisinde yaptıkları Çanakkale temalı 100 çalışma yer alırken, Çanakkele Anıtı ve sembolik şehitlik de bulunuyor. Sergi beş gün boyunca misafirlerini Kayseri Forum AVM'de ağırlayacak.




    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.