|   | 
  • KILIÇASLANLI ÖĞRENCİLER HUZUREVİ SAKİNLERİNE YILBAŞI KONSERİ VERDİ


    KILIÇASLANLI ÖĞRENCİLER HUZUREVİ SAKİNLERİNE YILBAŞI KONSERİ VERDİ
    Kayseri Özel Kılıçaslan Liseleri Müzik Kulübü öğrencileri, 2012'nin son dakikalarını huzurevi sakinlerine konser vererek geçirdi.

     Kayseri Özel Kılıçaslan Liseleri Müzik Kulübü öğrencileri, 2012'nin son dakikalarını huzurevi sakinlerine konser vererek geçirdi.

    Okulun 9'uncu sınıf öğrencilerinden Onur Yağan ve Samet Karacan Müzik öğretmenleri Buğra Yeğen ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediyesi Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek çay salonunda müzik ziyafeti sundu.

    Gesi Bağları, Çarşambayı Sel Aldı, Yalan Dünya ve Çanakkale Türküsü gibi sevilen eserleri seslendiren öğrencilere, hayatlarının ikinci baharlarını yaşayan yaşlılar da büyük bir coşkuyla eşlik etti. Huzurevi sakinlerinden Mehmet Çorakçı, "Burada her şeyimiz var. Bir sizler eksiktiniz, şimdi o da tamamlandı. Bizleri sakın ihmal etmeyin. Sizleri sık sık aramızda görmek istiyoruz." derken, Hüseyin Taşyürek ve Mehmet Yorulmaz da öğrencilerin kendilerini düşünmelerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

    Müzik kulübünden gelen teklif üzerine bu etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Kılıçaslan Liseleri Kulüp Koordinatörü Hamdi Gülen, "Daha önceleri de bu tür faaliyetler gerçekleştirerek öğrencilerimizle yaşlılarımızı ve kimsesiz çocukları buluşturuyorduk. Ancak bu gün 2012'nin son günü, yeni yılın son dakikalarını bu atmosferde geçirmek istedik ve konuksever huzurevi sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Onların gözlerindeki ışıltı her şeyden daha önemli." dedi.

    Huzurevi ziyareti karşılıklı yeni yıl dilekleriyle son buldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.