|   | 
  • Kilise 7/24 Kütüphaneye Dönüştürülecek


    Kilise 7/24 Kütüphaneye Dönüştürülecek

    Büyükşehir Belediyesi tarafından Meryem Ana Kilisesinin 24 saat hizmet verecek kütüphane yapılması için çalışmalara başlandı. 
    Kayseri'ye kazandırılacak olan 24 saat açık kent kütüphanesi için bir Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e yapılan proje detayları ile ilgili sunum yapıldı
    Restorasyon ihalesine çıkılan ve Eylül ayında restorasyon çalışmalarına başlanacak olan Meryem Ana Kilisesi'nin 24 saat açık kent kütüphanesi yapılması için proje çalışmaları tamamlandı. Teşhir-tanzim projeleriyle ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e bir sunum gerçekleştirildi.
    50 BİN KİTAP BULUNACAK
    Başkan Mustafa Çelik, yapılan sunumda raf sistemleri, masa sandalyeler, aydınlatmalar, dijital çalışma alanları ve dekorasyonla ilgili hazırlanan önerileri inceledi. Daha çok ihtisas kütüphanesi olarak hizmet verecek olan kütüphanede yaklaşık 50 bin kitap bulunacak. 24 saat açık olacak olan kütüphanede gerek bireysel gerek grup çalışmaları yapılabilecek. Kütüphanede, dijital servislerden elektronik kitap ve dokümanlara da ulaşılabilecek. Kütüphanenin yan tarafına bir de Kitap Cafe yapılacak. 24 saat açık kütüphane restorasyon ve teşhir-tanzim işlerinin tamamlanmasıyla 2017 Sonbaharında hizmete açılacak.



    Etiketler Kilise

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.