|   | 
  • Kınaş İnşaat'tan isim değişikliği


    Kınaş İnşaat'tan isim değişikliği
    Kınaş Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu, güncel önemli gelişmeler ve yönetim kadrosu değişikliğiyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say, kısa süre içerisinde yeni marka ismi ve logo ile kamuoyunun karşısına çıkacaklarını ifade etti.

    Kınaş Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Say'ın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi.

     

    "30 Yıl önce inşaat sektörünün alanlarında, güçlü sermaye yapısı, tecrübesi, çalışanları ve marka değeri ile ilimiz genelinde gerçekleştirdiği üst düzey inşaatlarda Kayseri’de öncü, Türkiye ve dünyada saygın bir şirket olmak amacı ile çıktığımız bu yolda güven inşa ederek emin adımlarla ilerliyoruz.

     

    Tedarikçilerinin, taşeronlarının, çalışanlarının ve özellikle müşterilerinin memnuniyetini en üst düzeyde tutan, iş imkanlarını oluşturan, istihdam sağlayan, ülke ekonomisine katkıda bulunan ve bu katkıyı sürekli olarak artıran bir işletme olma hedefimizden hiçbir zaman sapmadık ve inşallah sapmadan da devam edeceğiz.

    Vatanımız üzerine oynanan oyunlar ve terör lanetine karşı birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken günler yaşıyoruz. Kendine her zaman devletin yanında olmayı ilke edinmiş bir firma olarak bütün çalışanlarımız ile beraber bizler her zaman devletimizin birliği ve bütünlüğü için çalıştık, bundan sonrada çalışmalarımız bu doğrultuda yürüyecektir.

     

    Kamuoyunda ortağım Ali Galip Kalaycıgil ve benim ön plana çıkmadığım ve şirket isminden dolayı firma sahibinin sadece Hamdi Kınaş olduğu algısı oluşmuştur. Şirketimiz geçmişte; Ali Galip Kalaycıgil, Orhan Say ve Hamdi Kınaş olmak üzere 3 ortaklı bir firma olarak ticari faaliyetlerine devam etmiştir, bildiğiniz gibi ortaklarımızdan Hamdi Kınaş kişisel görüşleri çerçevesinde bulunduğu faaliyetlerden dolayı hakkında paralel yapılanma davası sebebi ile tutuklama kararı alınmıştır ve yargılanmasına devam edilmektedir. Şirket faaliyetleri dışında üye kurumlar, görüşlerimiz ve kararlarımız tamamen kişisel fikirlerimizi içermektedir ve firmamızın sorumluluğu dışındadır. Firma ortakları olarak Sayın Ali Galip Kalaycıgil Bey ile ben beraber yola devam etmekteyiz ve Hamdi Bey ile 2015 yılı içerisinde görüş farklılıkları sebebi ile yollarımız ayrılmıştı. Hamdi Kınaş Bey’in bu tarihten itibaren firmamız ile hiçbir alakası kalmamıştır. Hamdi Kınaş Bey’le yolların ayrılmasından sonra kendisinin görev yaptığı ve dahil olduğu davaya konu olmuş bütün STK’lar ve dernekler ile firmamızın ilişiği kesilmiştir.

     

    Geçmişte bir dönem ticari hayatına Say&Kınaş İnşaat olarak devam etmiş olan firmamız, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Talas Belediye Başkanlığı vazifesi ile seçilmiş olmamdan dolayı firma ismini Kınaş İnşaat olarak değiştirmiştik ve bu tarihten itibaren firma ismimiz KINAŞ olarak devam etmiştir. Hamdi Kınaş Bey’in şirketimizden ayrılmasından dolayı bu tür yanlış algıyı bertaraf etme adına da kısa süre içerisinde değerli müşterilerimizin de görüş ve önerilerini alarak şirket unvanını ve markamızı değiştiriyoruz. Yeni marka ismi ve logo konusunda çalışmalarımıza devam etmekteyiz ve bu konuda alacağımız kararı en kısa sürede kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. İnşallah bu değişim ile birlikte yolumuza güçlü bir şekilde devam edeceğiz.

     

    Mevcut projelerimiz için uygun ödeme koşulları ile gerçekleştirmeye başladığımız kampanyalarla Kınaş yatırımcısının satın aldığı gayrimenkuller yüksek getiri sağlamaya devam etmektedir. İnşallah 2016 yılında şuan ikincisine başladığımız yine ses getirecek 6 yeni projemiz ile Kayseri’de farklı, ayrıcalıklı, kişisel tercihlere göre planlanmış yeni tasarım projeler ile yatırımlarımıza devam edeceğiz."




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.