|   | 
  • KINAŞ PERSONELİNDEN KAN BAĞIŞI


    KINAŞ PERSONELİNDEN KAN BAĞIŞI
    Kınaş Yapı Endüstrisi AŞ çalışanları kan bağışında bulundu.

     Kınaş Yapı Endüstrisi AŞ çalışanları kan bağışında bulundu.

    Kınaş Plaza'da Kızılay çalışanları tarafından gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında ilk kan bağışını Kınaş Yapı Endüstrisi AŞ yönetim kurulu üyesi Ali Galip Kalaycıgil yaptı.

    Kalaycıgil, "Birçok durumda acil kana ihtiyaç duyulmaktadır. İnsanlarımız kan merkezlerine ihtiyacını giderebilmek için başvuru yapmaktadırlar. Kan merkezlerinin de bu isteklere cevap verebilmesi için kan stoklarının her zaman için yeterli seviyede olması gerekmektedir. Bunun için herkes üzerine düşen görevi yapıp, sağlığı yerindeyse kan vermelidir. Kan bağışının, kan bekleyen kişilerin hayatlarını kurtarmasının yanı sıra kişinin kendi sağlığı açısından da son derece faydalıdır. Bu nedenle kan bağışı konusunda herkesin mutlaka duyarlı davranması gerekir. Şirket olarak biz Kızılay Kan Merkezi ile görüşüp böyle bir bağışta bulunmaya karar verdik. Kampanyaya katılan personelimize teşekkür ediyoruz" dedi.

    Kızılay Kan Merkezi yetkilileri kan bağışını "Verilen her kanın bir hayatı kurtardığını unutmamalıyız. Bunun yanında kan vermenin sağlığımız açısından da çok büyük yararları var. Kan verildikten sonra vücudun direnci artar, tansiyon dengelenir, buna bağlı olan ağrılar da geçer" şeklinde ifade ettiler.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.