|   | 
  • Kırım-Türk İş Adamları Konseyi'nin Şeker ziyareti


    Kırım-Türk İş Adamları Konseyi'nin Şeker ziyareti
    Kırım-Türk iş adamları konseyi üyeleri Kırım ile Türkiye arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi amacıyla Kayseri Şekeri de ziyaret ettiler.

     
    Kırım - Türk İşadamları Konseyi Genel Müdürü ve aynı zamanda Kırım Başbakanı Danışmanı olan Rustem Kamalov, Kırım Türk iş Konseyi üyesi Ziskin Vaüdim, Kırım Türk İşadamları Konseyi Türkiye Başkanı İlter Sağırsoy, Karadeniz Ülkeleriyle Ekonomik İş Birliği Derneği Genel Sekreteri Yavuz Budak, Genel Başkan Yardımcılarından Durak Tekstil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sönmez ve Mumeko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çiğdem?den oluşan Konsey üyeleri Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay?ı ziyaret ederek Kayseri Şeker heyetini Kırım?a davet etti.

    Kırım-Türk İş adamları konseyi üyelerinin Kayseri Şeker?i ziyaretlerinde konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ziyaretten ve Türk-Kırım işbirliğinin artışından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.