|   | 
  • Kırmızı Kartta İlk Sıradayız


    Kırmızı Kartta İlk Sıradayız
    Spor Toto Süper Lig?de 2013-2014 sezonu geride kalırken, yıl boyunca oynanan karşılaşmalarda toplam 95 kırmızı kart ve 1331 sarı kart gösterildiği belirlendi.

    Bu sezon 34 maçta hiç kırmızı kart görmeyen Çaykur Rizespor ise ayrı bir başarıya imza attı. 

    2013 ? 2014 Süper Lig sezonunda toplam 95 kırmızı kart gösterildiği belirlendi. En çok kırmızı kart gören takım ise 12 adetle Kayserispor oldu. Onu Elazığspor 10, Beşiktaş?ta 9 kırmızı kart ile takip etti. Çaykur Rizespor ise oynanan 34 maçta hiç kırmızı kart görmeyerek ayrı bir başarıya imza attı.

        Sezon boyunca en çok kırmızı kart gören oyunculardan Gilles Binya (Gaziantepspor), Ramon Motta (Beşiktaş), Björn Vleminckx (Kayseri Erciyesspor) ve Trindade (Sivasspor), 3?er kırmızı kartla başı çekerken, toplam 11 futbolcunun da 2 kırmızı kart gördüğü belirlendi.

    SARI KART SAYISINDA DÜŞÜŞ VAR

        Interpress?in, Süper Lig 2013-2014 sezonu kart sayısı üzerine yaptığı araştırmada, bu sezon geçtiğimiz sezona göre daha az sarı kart gösterildiği ortaya çıktı. Önceki sezonunda toplam 1.446 sarı kart çıkarken, bu sezon ise toplam 1.331 kartın gösterildiği saptandı. Bu sezon en çok sarı kart gören takım 104 adet ile Gençlerbirliği olurken, Kayserispor 85 sarı kartla ikinci ve Medical Park Antalyaspor da 82 sarı kartla üçüncü sırada yer aldı. En az sarı kart gören takımın ise 60 adet ile Sivasspor oldu.

        Oynanan karşılaşmalar sonunda en çok sarı kartı J. Gosso (Gençlerbirliği) 15 adet ile görürken, Kıvanç Karakaş (Çaykur Rizespor) 14, Uğur Demirok (Akhisar Belediyespor), Caner Erkin (Fenerbahçe) ve Adem Büyük (Kasımpaşa) 12'şer sarı kart gördükleri belirlendi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.