|   | 
  • Kırşehir'deki şehit cenazesinde HDP'ye saldırı


    Kırşehir'deki şehit cenazesinde HDP'ye saldırı
    Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde şehit olan Mehmet Kara'nın cenaze namazı öncesinde, HDP Kırşehir İl Başkanlığı binası önünde gerginlik yaşandı.


    Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde PKK saldırısı sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Mehmet Kara'nın memleketi Kırşehir'deki cenaze töreni öncesi gerginlik yaşandı.
     
    Şehit Mehmet Kara'nın naaşının namazın kılınacağı Cacabey Camii'ne doğru yola çıkmasının ardından, ellerinde Türk bayrakları bulunan bir grup, Lise Caddesi'nde bulunan HDP il binasının önünde toplandı. Binaya Türk bayrağı asmak isteyen gruba polis izin vermeyince, gruptakiler binayı taşladı. Polis biber gazlı müdahalede bulundu.

    Bunun üzerine gruptakiler ile polis arasında arbade yaşandı. Bir süre slogan atarak taşlamaya devam eden grup, daha sonra şehit cenazesinin getirildiği Cacabey Meydanı'na geldi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.