|   | 
  • Kış Lastiği Olmayan 17 Araç Sürücüsüne Ceza Kesildi


    Kış Lastiği Olmayan 17 Araç Sürücüsüne Ceza Kesildi
    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kış lastiği olmayan 17 araç hakkında 30/1-a maddeden, muayenesi olmayan 7 araç hakkında 34. maddeden, sigortası olmayan 3 araç hakkında 91. maddeden ve 7 araç hakkında...

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kış lastiği olmayan 17 araç hakkında 30/1-a maddeden, muayenesi olmayan 7 araç hakkında 34. maddeden, sigortası olmayan 3 araç hakkında 91. maddeden ve 7 araç hakkında da ilgili kanunun diğer maddelerinden Trafik İdari Para Cezası uygulanırken, işlem yapılan 4 araç da trafikten men edildi.

    Servis araçlarına yönelik yapılan denetimlerde ise 98 işçi servis aracı ve 15 öğrenci servis aracı kontrol edilerek, 35 araç hakkında Trafik İdari Para Cezası uygulandı.

    İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ''Emniyet Genel Müdürlüğünün 14/12/2013 tarihli Kış Lastiğinin Kullanılması ile ilgili genelgesine istinaden, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekiplerince 27-28-29/12/2013 tarihlerinde 08.00 ile 17.00 saatleri arasında; Erciyes Güzergahı (Hisarcık Başbuğ Parkı Önü) ile Hacılar Kavşağında (Hacılar ilçesi Serçel Yaylas istikameti ilk kavşak sonrası) tüm araçlarda yapılan kış lastiği, evrak eksikliği denetimlerinde 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanuna göre kontrol edilen toplam 389 araçtan; Kış Lastiği Olmayan (17) araç hakkında 30/1a maddesinden, Muayenesi Olmayan (7) araç hakkında 34.maddesinden, Sigortası Olmayan (3) araç hakkında 91.maddesinden ve (7) araç hakkında da ilgili kanunun diğer maddelerinden Trafik İdari Para Cezası uygulanmıştır. İşlem yapılan (4) araç trafikten men edilmiştir. Servis araçlarına yönelik yapılan denetimlerde; (98) işçi servis aracı ve (15) öğrenci servis aracı kontrol edilerek, (35) araç hakkında Trafik İdari Para Cezası uygulanmıştır. Özel Halk Otobüslerine yönelik yapılan denetimlerde; günlük görevlendirilen (3) sivil kıyafetli personelle (48) Özel Halk Otobüsü gün boyu güzergahlarda denetlenmiş, (11) araca Trafik İdari Para Cezası düzenlenmiştir'' denildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.