|   | 
  • Kızılay İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı


    Kızılay İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı
    Kızılay Kayseri Şubesi ihtiyaç sahibi aileleri Ramazanda unutmadı. Yaklaşık bin kişiye dağıtılacak olan iaşe paketini alan vatandaşlar mutlu bir Ramazan geçirecek.

    Kızılay Kayseri Şubesi Ramazan ayı vesilesiyle ihtiyaç sahibi ailelere iaşe paketi dağıttı. Yardım, ihtiyaç sahibi aileler Ramazan?ı daha güzel geçirebilmeleri için, en azından gıda ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı yapıldı. Önceden belirlenen maddi durumu iyi olmayan ailelere yapılan yardım paketi içerisinde un, bulgur, sıvı yağ, kavrulmuş et ve reçel gibi gıdalar bulunuyor. Ayrıca ihtiyacı olanlara 100TL?lik market çeki ve çeşitli kıyafetler de veriliyor. Kızılay yapılan yardımla yaklaşık bin vatandaşın ihtiyacının giderilmesini hedefliyor. İki gün dağıtılacak olan İaşe yardımı maddi durumu iyi olmayan vatandaşları sevindirdi.

    Kızılay Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç yardımların her sene yapıldığını söyleyerek amaçlarının Ramazanda maddi imkânı olmayan vatandaşların gıda ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu söyledi.

    ??Ramazan ayı bizim en faal çalıştığımız dönemlerdir. Her ne kadar senenin 365 günü insanlara yardım eli uzatsak da Ramazan ayında yoğunluğumuz çok kat kat artar. Her sene yardımlarımıza devam ediyoruz. Amaç tabi insanlara yardım etmek. Kızılay?ın asli görevi bizim zaten burada çalışmalarımızın en büyük amacı bu, ihtiyaç sahiplerini bulup tespit edip onların dertlerine az da olsa bir çare bulmak. Çalışmalarımız gayretlerimiz hep bu çerçeve içinde olacak.? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.