|   | 
  • Kızılırmak'ta Korkutan Görüntüler


    Kızılırmak'ta Korkutan Görüntüler
    Türkiye`nin en uzun nehri olan Kızılırmak`ın Sivas merkezden geçen bazı bölümlerinde görülen balık ölümleri paniğe neden oldu.

    Sivas`ın İmranlı ilçesindeki Kızıldağ`dan doğan ve Karadeniz`e dökülen Kızılırmak`ta yaşanan balık ölümleri tedirginliğe neden oluyor. Kızılırmak`ın Karşıyaka Mahallesi`nde geçen kısmında binlerce balığın ölü olduğu gözlemlenirken bir çoğunun da akıntıyla sürüklendiği gözlendi. Yeterli yağışın olmaması nedeniyle ırmağın bir bölümünde su seviyesinin azaldığı görüldü. Azalan su seviyesi dolayısıyla balıkların oksijensiz kalarak ölmüş olabileceği tahmin ediliyor. Bu yıl Kızılırmak`ın çeşitli bölgelerinde balık ölümleri meydana gelmişti. Yapılan incelemede herhangi bir zehirlenmeye de rastlanılmamıştı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.