|   | 
  • Klasikçilerin de Artık Derneği Var


    Klasikçilerin de Artık Derneği Var
    Erciyes Klasik Otomobilciler Derneği düzenlenen etkinlik ile açıldı.

     Programda konuşan Erciyes Klasik Otomobilciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Nakipoğlu, ?Tarafımızca tespit edilen ve 3 milyon dolardan fazla değere sahip, 250?den fazla araç ile şehrimizde birçok sosyal ve kültürel etkinliğe imza atmamız mümkün gözükmektedir? dedi. 
    Bir otomobil firmasında düzenlenen açılışa, Vali Yardımcısı ve Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Vali Yardımcısı ve Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Erciyes Klasik Otomobilciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Nakipoğlu ve çok sayıda klasik otomobil tutkunu vatandaş katıldı. Düzenlenen açılışta ayrıca çok sayıda klasik otomobil yer aldı. Program Sağnak Koleji öğrencilerinin bayrak gösterisi ile başlarken, ardından konuşan Erciyes Klasik Otomobilciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Nakipoğlu, ?Tüm dünyada ve ülkemizde de olduğu gibi ciddi sosyal ve ekonomik getiriye sahip klasik otomobil sektörünün şehrimizde de hatırı sayılır bir yeri mevcuttur. Tarafımızca tespit edilen ve 3 milyon dolardan fazla değere sahip, 250?den fazla araç ile şehrimizde birçok sosyal ve kültürel etkinliğe imza atmamız mümkün gözükmektedir. Tamamen hurda sayılacak bir durumdan şuan etrafınızda gördüğünüz tamamlanmış hallerine gelene kadar geçen evreler değerlendirildiğinde sektörün hareketliliği anlaşılacaktır. Derneğimiz sivil toplum kuruluşu olarak sosyal sorumluluğunu da yerine getirmek amacıyla gelir kalemlerimizin şekillenmesi sonucu eğitim, sağlık ve diğer alanlarda üzerine düşeni yapma gayretindedir? şeklinde konuştu.
    Nakipoğlu ayrıca, ?Ülkemizde ve dünyada eşine az rastlanır türeden bir klasik oto ve motorlu araçlar müzesi oluşturma çabalarımızda mevcuttur. Her yıl disiplinli olarak düzenlenecek ulusal ve uluslar arası bir organizasyona da ev sahipliği yapma isteğimiz ve gayretlerimiz vardır. Klasik araç sahiplerine veya bu araçlardan edinmek isteyenlere bilgi ve belge desteği sunmak, sorunlarını paylaşmak, çözüm yollarını üretmek en önemli görevlerimizdendir? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.