|   | 
  • KOCASİNAN ARAÇ FİLOSUNU YENİLİYOR


    KOCASİNAN ARAÇ FİLOSUNU YENİLİYOR
    Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, vatandaşın hayatını kolaylaştırmak, hizmetlerin hız ve kalitesini artırmak amacıyla araç filosunu sürekli yenilediklerini, modern donanım sağladıklarını söyledi.

     Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediyesi?nin filosuna yeni araçların katıldığını, mevcut araçlardan bazılarının yeni aparatlarla desteklendiğine dikkat çekerek? 2 yeni araç satın aldık. Planlamalar çerçevesinde yeni araçlarımızın siparişlerini çalışıyoruz. Her aracı ihtiyaçlarımızı karşılayacak şekilde fonksiyonlarına göre seçiyoruz. Araç filomuzdaki sayı bugün itibarıyla 177'ye ulaştı. Bunun yanında atalarımız 'Mart'ın yarısı yaz, yarısı kış dedikleri için bu uyarıyı göz önünde bulundurup kış devam ettiği için 7 metreküp kapasiteli 2 aracımıza daha kar buz mücadelesi için tuzlama ve küreme aparatları taktık. Araçlarımızın hareket güvenliğini sağlamak için 13 Mart 2013 Çarşamba günü de 868 kalem lastik ve jant alacağız. Hizmetlerin hız ve kalitesini artırmak amacıyla araç filosunu sürekli yenileyip, modern donanım sağlıyoruz ? dedi.
    Vatandaşın ödediği vergileri, vatandaşa sunulan hizmetin kalitesini artırmak amacıyla modern ve kaliteli araç donanımında kullandıklarına vurgulayan Başkan Bekir Yıldız,? Hayatı kolaylaştırmak, daha kaliteli hizmetleri daha hızlı ve modern biçimde yerine getirmek için araç filomuzu sürekli yeniliyoruz. Allah kaza bela vermesin? şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.