|   | 
  • Kocasinan Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor


    Kocasinan Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor
    Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak asfalt çalışmalarına hız verdi. Ekiplerin Mobilya Kentte yaptıkları çalışmaları inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hava şartları elverdiğince asfaltlama çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

    Türkiye’ye örnek olan ve Kayseri’yi mobilyada dünya markası yapacak olan MOBİTEK Projesinin çevre düzenleme çalışmalarını kontrol eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kış mevsimi olmasına rağmen saha çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
    Başkan Çolakbayrakdar, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin birçok farklı noktasında çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade ederek, “Hava şartları iyi olduğundan ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri ekiplerimizin bir bölümü Mobilya Kent’te çalışmalarına devam ediyor. Burada diğer kurumlar tarafından alt yapısı tamamlanan yerleri asfalta hazır hale getiriyoruz. Şuan da 1 kilometre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yola 6 bin ton alt temel malzeme kullanılmış olup, 3 bin 500 ton asfalt serimi gerçekleştirildi. Mobilya Kent esnafımızın işlerini, daha konforlu şekilde yapabilmeleri adına yaptığımız bu hizmetimiz hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.
    Bölge esnafı ise ilçe genelinde yapılan hizmetler ve esnafın işlerini her ortamda kolaylaştırdığı için Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.