|   | 
  • KOCASİNAN BELEDİYESİ İŞÇİSİNDE İKRAMİYE SEVİNCİ


    KOCASİNAN BELEDİYESİ İŞÇİSİNDE İKRAMİYE SEVİNCİ
    Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, işçilere her yıl 4 dilim halinde ödenen 13 yevmiye ikramiyenin ilkini ödediklerini söyledi.

     Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, işçilere her yıl 4 dilim halinde ödenen 13 yevmiye ikramiyenin ilkini ödediklerini söyledi.

    Bekir Yıldız, 18 yıldır çalışanların maaş ve ücretlerini zamanında ödediklerine dikkat çekti. Yıldız, "Çok şükür çalışanlarımızın maaş ve ücretlerini gününde ödediğimiz gibi ikramiyelerini de veriyoruz. 179 işçimizin hak ettiği 13 yevmiyelik ikramiyelerinin karşılığı 105 bin lirayı banka hesaplarına yatırdık." dedi.

    Başkan Yıldız, 179 işçiye 105 bin lira ikramiye dağıttıklarını ifade ederek, "Dün itibarıyla işçilerimizin hesaplarına yatırdık. İkinci dilim ikramiyelerini de 30 Haziran 2013 tarihinde ödeyeceğiz. Bize her zaman destek olan çalışanlarımız güle güle harcasın." şeklinde konuştu. İkramiyelerini alan işçiler de maaş ve sosyal haklarını bir gün bile geciktirmeden ödeyen Başkan Bekir Yıldız'a teşekkür etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.