|   | 
  • KOCASİNAN BELEDİYESİ?NDEN ARSA SATIŞI


    KOCASİNAN BELEDİYESİ?NDEN ARSA SATIŞI
    Kocasinan Belediye Başkanı, belediye atölye alanındaki 16 parselle akaryakıt istasyonu arsasının 15 Ocak'ta ihaleyle satılacağını söyledi.

     Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, belediye atölye alanındaki 16 parselle akaryakıt istasyonu arsasının 15 Ocak'ta ihaleyle satılacağını bildirdi.

    Yıldız, yaptığı açılamada, kuruluşunda şehir dışında olan Ziya Gökalp Mahallesi'ndeki atölyenin bugün konut ve 3 esnaf sitesi arasında kaldığını belirterek, mevcut alanda 16 konut parseli oluşturduklarını kaydetti.

    Bu parsellerle bir akaryakıt istasyonunu 15 Ocak salı günü ihaleyle satacaklarını belirten Yıldız, "Atölye alanına planlanan 16 konut parselinin alanı 2 bin 353 ile 2 bin 70 metrekare arasında değişirken inşaat alanları 7 bin 128 metrekare olarak planlandı. Konut parsellerinin muhammen bedelleri 1 milyon, geçici teminatı 30 bin lira. Alanı 2 bin 24 metrekare olan akaryakıt istasyonun inşaat alanı 809 metrekare, muhammen bedeli 1 milyon 250 bin lira, geçici teminatı da 37 bin 500 lira olarak belirlendi" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.