|   | 
  • KOCASİNAN'DA 4 KÖPRÜNÜN İNŞAATI BAŞLADI


    KOCASİNAN'DA 4 KÖPRÜNÜN İNŞAATI BAŞLADI
    Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, mahalleler arasında geçişi ve ulaşımı rahatlatacak 4 köprünün inşaatının başladığını söyledi.

     Başkan Bekir Yıldız, şehir hayatının en kıymetli hizmetlerinin başında güvenli ve pratik ulaşımın yer aldığının altını çizerek, "İmar hareketlerinin hız kazanmasıyla yeni yol ve köprülerle ulaşımı akıcı ve kaliteli niteliğe getirmek için çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşımıza yaşanabilir mekanlar sunmak için coğrafyanın getirdiği engelleri de aradan kaldırıp ulaşımın hızını, kalitesini artırmak ve zamanını kısaltmak için yol, kaldırım, köprü yapıyoruz. İhalesini tamamladığımız 4 köprünün inşaatına da başladık" dedi.
    Kocasinan Belediyesi sınırları içinde yer alan Oymaağaç, Turgut Reis, Hilal ve Beşparmak Mahallesi'ne yaptırılacak 4 köprü inşaatının başlayıp hızla devam ettiğinin altını çizerek, "Yaklaşık maliyeti 444 bin lira olan 4 köprü söz konusu mahallelerde ulaşımı çok rahatlatacak. Müteahhitlere yer teslimi yaptık. 75 gün içinde bu köprüleri bitirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.