|   | 
  • Kocasinan'da 'Kariyerim ve Geleceğim' Konulu Seminer Düzenlenecek


    Kocasinan'da 'Kariyerim ve Geleceğim' Konulu Seminer Düzenlenecek
    Kocasinan Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik ‘Kariyerim ve Geleceğim’ konulu seminer düzenlenecek. Konuşmacı olarak Dünyanın ilk Düşünce Koçu Münir Arıkan’ın katılacağı seminer, 8 Ağustos Çarşamba Günü Saat 18:00’de Şehir Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek.

    Geleceğin Meslekleri Nelerdir? Adaylar üniversite tercihlerini yaparken nelere dikkat etmeli? Aileler çocukları ile nasıl bir yol izlemeli? Yeni sistem neler getirdi, neler götürdü? Tüm bu sorular, düzenlenecek olan seminerde cevap bulacak. Gençlerin daha sağlıklı kariyer planlaması yapabilmesi amacıyla düzenlenecek olan ‘Kariyerim ve Geleceğim’ konulu seminere konuşmacı olarak katılacak olan Düşünce Koçu Münir Arıkan, kendine has üslubuyla deneyimlerini öğrencilerle paylaşacak. Seminer, 8 Ağustos Çarşamba Günü Saat 18:00’de Şehir Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.