|   | 
  • KOCASİNAN?DAN BARBAROS?A 270 BİN TL


    KOCASİNAN?DAN BARBAROS?A 270 BİN TL
    Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, antrenman salonunda binlerce kişinin spor yapmasına katkı sağlayan Barbaros Hayrettin Spor Kulübüne 270 bin lira destek sağlayacaklarını söyledi.

     Barbaros Mahallesi'ne Kaski'nin de katkılarıyla bir antrenman salonu yaptıklarını hatırlatan Başkan Bekir Yıldız," Kaski, salonda masa tenisi, boks, tekvando, karate, basketbol branşlarıyla birlikte gençlerin, bayanların ve binlerce kişinin spor yapması için işletmeyi de üstlenmişti. Aktif ve hareketli bir spor salonu olarak çalışıyordu. Kaski sadece Avrupa kupalarında finale çıkan bu yıl da aynı başarıyı tekrarlayan bayan basketbol takımının sorumluluğunu üstlenerek üzülerek salonunun işletmesinden ve diğer sporlardan çekildi" dedi.

         Başkan Bekir Yıldız, bayan basketbol takımının bütçesinin salondaki diğer branşların bütçeleri toplamının 15-20 katından daha da fazla olduğuna dikkat çekerek," Binlerce sporcunun faydalandığı bu salonu ortada bırakacak değiliz. Bu iş bize kaldı, yarım bırakmayıp götüreceğiz. Çalışmalar ve idare kesintiye uğramasın diye hemen Barbaros Hayrettin Spor Kulübünü kurduk. Bu salondan bütün branşlarda şampiyonlar da çıktı. Şimdi masa tenisinde Türkiye Birinci Ligi'nde oynuyor. Amatör oldukları için de fazla bir masrafları yok. Burada ciddi bir aidat alınmıyor. Şimdi bizden yardım talep ediyorlar, bu iş başka nasıl gidecek? Biz daha önceki yıllarda bu salondaki sporcuların başarılarından ve binlerce insana spor imkanı sunmasından dolayı meclisimizce yardım kararı almıştık. Hasılı Meclisimizin de oluruyla Barbaros Hayrettin Spor Kulübü'ne 270 bin lira yardım yapacağız" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.