|   | 
  • KOCASİNAN'DAN İZCİ SÖZÜ


    KOCASİNAN'DAN İZCİ SÖZÜ
    Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, milletin geleceği çocuk ve gençlerin iyi yetişmesi için sabır ve gönül karışımı katkı sağlayan izciliğin büyük hizmet olduğunu söyledi.

     Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, milletin geleceği çocuk ve gençlerin iyi yetişmesi için sabır ve gönül karışımı katkı sağlayan izciliğin büyük hizmet olduğunu söyledi.

    Pozitif Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Mustafa Olgunharputlu, yönetim kurulu üyeleri ve Kayseri Çevre Kültür Ahlak Derneği Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kaplan'la birlikte Başkan Bekir Yıldız'ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

    Bir ülkenin en önemli kaynağı genç insan nüfusunun iyi eğitilmesi ve güzel alışkanlıklara yönlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız," Gençlerimizin eğitimi konusunda yaptığınız çalışmaları duyduğumda heyecanlandım. Çünkü coğrafyayla, insan tabiatıyla barışık doğru bir iş yapıyorsunuz. İzcilik faaliyetlerini beğendiğimi söylemek istiyorum. İzcilik, geleceğimizin teminatı çocuklarımızla, gençlerimizle ilgileniyor, zararlı alışkanlıklardan koruyup ruhen ve bedenen izci sağlıklı yetiştirmek için çalışıyor.

    Bugün insanlar evlatlarıyla ilgilenemezken milletin geleceği gençlerle ilgilenmek, iyi yetişmeleri için çalışmak sabır ve gönül işidir. Bu hizmetlerle geleceğimize büyük katkı sağlıyorsunuz" şeklinde konuştu.

    Başkan Bekir Yıldız," Belediye olarak fen, imar gibi çalışmaların dışında bu tür; insanımıza, çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet eden çalışmalar için her zaman başımızı açar koşar, imkanlarımızı sonuna kadar değerlendiririz. Yolunuz açık olsun. İnşallah güzel çalışma ve etkinliklerde sizi görmek isteriz. B u konuda size her zaman yardımcı oluruz" dedi.

    Mustafa Olgun Harputlu da konuşmasında "Sarımsaklı Barajı'nda yaptığımız kamp çalışmalarında verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Belediyemizin çadırlarında dersler yaptık. Türkiye'nin bir çok ilinden gelen 350'ye yakın izci liderini ağırladık, seminerler verdik. Desteklerinizden dolayı özellikle teşekkür ediyoruz" dedi.

    Prof. Dr. Bünyamin Kaplan da desteklerinden dolayı Başkan Bekir Yıldız'a bir plaket sunarak teşekkür etti



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.