|   | 
  • KOCASİNAN'IN FİDELERİNDEN KİLOLUK DOMATESLER YETİŞTİ


    KOCASİNAN'IN FİDELERİNDEN KİLOLUK DOMATESLER YETİŞTİ
    Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, organik üretimi ve tüketimi desteklemek amacıyla dağıttıkları fidelerden yetişen domateslerin kiloluk olduğunu söyledi.

    Sağlıklı üretim ve tüketimin sağlıklı toplumun oluşmasında önemli etken olduğunun altını çizen Başkan Bekir Yıldız, ?Hibrit tohum yerine organik fideleri teşvik ediyoruz. Vitamin ve mineral açısından çok değerli, bağışıklık sistemini de güçlendiren domatesi sembol seçerek Karahıdır yerli organik fide dağıtmıştık. Fideleri yetiştiren vatandaşlarımız kiloluk, lezzetli, hoş kokulu domatesleri bize de gönderiyor. Yaklaşık 1 kiloluk domates hem bizi de hem de vatandaşımızı çok memnun ediyor" dedi.
    Başkan Bekir Yıldız, ''Vatandaşlarımız fidelerimizden çok memnun. Bu gayret organik ürünlere ilgiyi artırdı. Açtığımız Organik Pazar yoğun ilgi görüyor. Kısmet olursa gelecek yıl da bu tür sağlıklı ve organik ürün yetiştirme teşviklerine devam edeceğiz'' diye konuştu.
    Kocasinan Belediyesi?nin dağıttığı organik domates fidelerinden alarak bağında ve hobi bahçelerinde yetiştiren vatandaşlar, "1 kiloyu da aşan büyüklükte çok güzel domates yetiştirdik. Kocasinan Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Gelecek yıl da organik ürün fidesi dağıtmasını bekliyoruz" şeklinde duygularını ifade etti. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.