|   | 
  • KÖK - BİR EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİNDEN HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİT DUL


    KÖK - BİR EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİNDEN HARP MALULÜ GAZİLER, ŞEHİT DUL
    (İHA) - Kök-Bir Eğitim ve Kültür Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şubesi'ni ziyaret etti.

     Ziyarette konuşan Kök - Bir Eğitim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Tokmakçı, ?18 Mart Çanakkale Zaferi?nin 98. Yıldönümü nedeniyle sizleri ziyaret etmek istedik. Bu tür programlara önem veriyoruz. Toplumda bir bilinç oluşturmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımız özellikle sizlerin yanına gelmeyi çok istediler. Ben bu nedenle arkadaşlarımıza ve bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum? diye konuştu.
    Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Ali Yavuz ise, ?Bizleri ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Gençlerimiz geleceğimizin umutlarıdır. Bizim gençlerimizden çok büyük beklentilerimiz var. Bu gençlerimiz çalıştığı kurumlarda vatan ve millet sevgisi aşılayacaklardır. Bildiğiniz gibi zor bir süreçten geçiyoruz. Son zamanlarda yaşanan olaylardan son derece rahatsızız. Terörün bitirilmesini en çok isteyenler bizleriz ama terörün bu şekilde bitirilemeyeceğini daha da güçlendiklerini görüyoruz. Terör bitirilirken şehit ailelerinin hassasiyetleri göz önünde bulundurulması gerekir? şeklinde konuştu.
    Konuşmaların ardından öğrenciler Çanakkale türküsünü söyleyerek şiirler okudular.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.