|   | 
  • Konaç: İnsanlık nereye gidiyor, kalbimiz kanıyor


    Konaç: İnsanlık nereye gidiyor, kalbimiz kanıyor
    Kayseri Baro Başkanı Avukat Fevzi Konaç, Diyarbakır Baro Başkanı'nın öldürülmesiyle ilgili ilk değerlendirmesinde bu katillerin kim olduğunu sorarak, “İnsanlık nereye gidiyor. Kalbimiz kanıyor” dedi.

    Kayseri Baro Başkanı Avukat Konaç, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin saldırı sonucunda öldürülmesi, polisin şehit olmasıyla ilgili ilk değerlendirmesini sosyal paylaşım sitesindeki kişisel hesabından yaptı. 

     

    “Aman Ya Rabbi” diyerek sözlerine başlayan Avukat Konaç, “Diyarbakır Baro Başkanımız öldürülmüş haberi geldi! İnsanlığımız nereye gidiyor. Kim bu katiller. Bu ülkeyi nereye götürmeye çalışıyorlar. Allah kahretsin. Söz bitti. Kalbimiz kanıyor. Allah'ım sabırlar ver!” ifadelerine yer verdi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.