|   | 
  • Konsere Kaza Engeli


    Konsere Kaza Engeli
    Hak-İş Konfederasyonu'nun 1 Mayıs Dayanışma ve Emek Bayramı nedeniyle düzenlediği ünlü sanatçı Orhan Hakalmaz konseri, Kocaeli'nden yola çıkan işçileri taşıyan otobüsün Kırşehir yakınlarında kaza yapması nedeniyle iptal edildi.

    1 Mayıs Dayanışma ve Emek Bayramı'nı Kayseri'de kutlayan Hak-İş Konfederasyonu, 1 Mayıs akşamında da Kadir Has Kongre ve Spor Salonu'nda da bir konser düzenlemişti. Konserde, Orhan Hakalmaz sahne alacak ve sevenleriyle buluşacaktı. Ancak 1 Mayıs sabahı Kırşehir'den gelen kötü haber, moralleri bozdu ve konser iptal edildi.
    Hak-İş'in Kayseri'de düzenlediği 1 Mayıs kutlamalarına katılmak üzere Kocaeli'nden otobüsle yola çıkan bir grup işçi, Kırşehir yakınlarında kaza geçirmiş, kazada 38 işçi yaralanmıştı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.