|   | 
  • Korkmaz: ?Galatasaray Benim De Yetiştiğim Bir Kulüp Ama Saha Farklı?


    Korkmaz: ?Galatasaray Benim De Yetiştiğim Bir Kulüp Ama Saha Farklı?
    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, hafta sonu evinde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürürken, antrenman öncesinde açıklama yapan teknik direktör Bülent Korkmaz,...

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, hafta sonu evinde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürürken, antrenman öncesinde açıklama yapan teknik direktör Bülent Korkmaz, "Galatasaray benim de yetiştiğim bir kulüp ama sahada farklı. Rakip olduğumuz zaman kazanmak için elimden geleni yapan bir insanım" dedi.
    Hacı Boydak Tesisleri?nde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetimindeki antrenman düz koşu ile başladı. Isınma hareketleri ile devam eden antrenman, kondisyon çalışması ile tamamlandı.
    Antrenmanda açıklama yapan SAİ Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Galatasaray önemli bir takım. Galatasaray benim de yetiştiğim bir kulüp ama saha farklı. Rakip olduğumuz zaman kazanmak için elimden gelen her şeyi yapan bir insanım. Onun için çalışacağız. Elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" şeklinde konuştu.
    Kayseri?deki futbolseverlere kırgın olduğunu belirten Korkmaz, "Biz Konyaspor ile oynadığımız maçta taraftar baskısı ile penaltı oluştu. Biz rakiplerimize maalesef taraftar baskısı yaşatamıyoruz. Bu duruma ben ve futbolcularım çok üzülüyor. O stadı sadece Galatasaray maçı için doldurmasınlar, her maç doldursunlar. Elimizden geldiği kadar keyifli maçlar çıkartmaya çalışıyoruz. O açıdan heyecanımıza ortak olsunlar" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.