|   | 
  • Korkunç Yangında 253 Dükkan Kül Oldu


    Korkunç Yangında 253 Dükkan Kül Oldu
    Ankara’da gece 04.00 sıralarında başlayıp 253 dükkanı kül eden yangındaki zararın büyüklüğü gündüz ortaya çıktı. Yangında kül olan dükkanları gören sahipleri, gözyaşlarını tutamadı.

    İtfaiye ekipleri saatler geçmesine rağmen hala Keçiören ilçesi Osmanlı Pazarı'ndaki küle dönen dükkanlardaki soğutma çalışmalarına devam ediyor.

     

    Küçük dükkanlardan oluşan 253 işyerinde ailelerini geçindirenlerin feryatları dikkat çekti. Yanan dükkanlarını görmek için çabalayan kişileri polisler teselli etmeye çalıştı. 

     

    Yangında kül olan bir dükkanın, 3 aileye baktığını söyleyen bir kadın gözyaşlarını tutamadı. Bir başka mağdur ise gazetecilerin soru taleplerine "Yanmış bitmiş kül olmuş, konuşacak bir şey kalmadı işte.” diye sitem etti.

     

    Çevrede toplanan kalabalık arasından bazıları yangının bilerek çıkartıldığı iddiasında bulundu. 

     

    Bu arada havanın soğuk olması nedeniyle itfaiyenin kullandığı suyun oluşturduğu buhar, yanmış enkazdan çıkan duman ile karıştı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.