|   | 
  • Kosova'dan Türkiye'ye getirilen 6 FETÖ şüphelisi tutuklandı!


    Kosova'dan Türkiye'ye getirilen 6 FETÖ şüphelisi tutuklandı!
    MİT'in Kosova'da yürüttüğü operasyonda yakalanarak Türkiye'ye getirilen 6 FETÖ şüphelisi, çıkarıldığı mahkeme tarafından ‘silahlı terör örgütü yöneticiliği ve uluslararası casusluk’ suçlarından tutuklandı.

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından Kosova’da yakalanan ve Türkiye'ye getirilen, örgütün üst düzey isimlerinden Cihan Özkan, Kahraman Demirez, Hasan Hüseyin Günakan, Mustafa Erdem, Osman Karakaya ve Yusuf Karabina, emniyetteki sorgularının ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine sevk edilmişti. Şüpheliler burada savcılıkça yapılan sorgularının ardından 'silahlı terör örgütü yöneticiliği ve uluslararası casusluk' suçlarından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilmişti. Nöbetçi hakimlikte sorgu işlemlerine devam edilen 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.  




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.