|   | 
  • Kot Pantolonu Getir, Çantayı Götür


    Kot Pantolonu Getir, Çantayı Götür
    Kayseri?de bir terzi eski kotları geri dönüştürerek çanta haline getiriyor.

     Kayserili 50 yaşındaki Nurettin Küçük eski kot pantolonlardan çanta yapıyor. Terzi Küçük, Millet Cadde?sindeki 20 metrekarelik dükkânını adeta bir atölyeye çevirmiş. Vatandaşlar tarafından getirilen eski kot pantolonlar burada çanta olarak dikiliyor geri dönüşüm sağlanıyor. Böylece hem ekonomiye katkı sağlanıyor hem kotlar israf olmuyor. Getirilen kotlardan bayan çantası, spor çantası hediyelik eşya gibi her türde çanta yapabiliyor. Yapılan çantaların üzerine isterse getiren kişinin ismi de yazılabiliyor.

     

     

    40 yıldır terzilik yapan Nurettin Küçük işini severek yaptığını söyleyerek amacının israfı önleyerek ekonomiye katkı sağlamak olduğunu belirtiyor.

    ?Yaklaşık 40 senedir bu işi severek yapıyorum, yeni ürünler tasarlamayı hedefliyordum bir günde eski pantolonlardan çanta yapayım dedim oldu. Güzel çantalar yaptım, beğenide topladı devam ettim. Eski kot pantolonlardan yaptığım bu çantalar hem ekonomiye katkı sağlıyor hemde israfı önlemiş oluyoruz, kullanılıyorda. Eski kot pantolonları genellikle öğrenciler ve ev kadınları getiriyor. Herkesin getirmesini tavsiye ediyorum israf etmeyelim eski kotlar çanta olsun israf olmasın diyorum.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.