|   | 
  • Köy imamı 14 yaşındaki kıza cinsel istismardan tutuklandı


    Köy imamı 14 yaşındaki kıza cinsel istismardan tutuklandı
    Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde 2 çocuk babası 33 yaşındaki köy imamı İ.A., 14 yaşındaki E.Y.’ye cinsel taciz suçundan tutuklandı.

    Yıldızeli ilçesine bağlı İğnebey Köyü Camii’nde görev yapan İ.A., camiye bağlı olan binada kız Kuran Kursu açtı.

     

    Köyde oturan E.Y.’de bu kursa katılanlar arasındaydı. Daha sonra imam İ.A. ile 14 yaşındaki E.Y. arasında gönül ilişkisi başladı.

     

    Bir hafta sonu İ.A ve E.Y. Sivas merkeze gidip bir süre kentte vakit geçirdiler. Daha sonra imam İ.A. ve küçük kız E.Y. terminale geldiler. Burada İ.A. bir süre daha merkezde kalacağını söyleyip E.Y.’yi otobüse bindirerek Yıldızeli’ne dönmesini istedi. Bu sırada İ.A. ve E.Y. terminalde okul öğretmeni tarafından görüldü. İlçeye dönen E.Y. ailesine ve okul yönetimine köy imamı İ.A. ile aralarında ilişki olduğunu itiraf etti.

     

    Olay öğrenildikten sonra köy imamı İ.A.’da suçunu itiraf edip polis merkezine teslim oldu. İ.A. sevk edildiği mahkeme tarafından “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” ve “cinsel istismar” suçlamalarıyla tutuklandı.

     

    14 yaşındaki E.Y. ise ailesi tarafından okuldan alındı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.