|   | 
  • KTO Akreditasyon Denetiminden Başarılı


    KTO Akreditasyon Denetiminden Başarılı
    Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, kalite ve akreditasyon çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, üyelerine kaliteli hizmet verme konusuna büyük önem verdiklerini belirtti.


    Başkan Hiçyılmaz, 2013 yılı Kasım ayında Türk Loydu Vakfı tarafından yapılan akreditasyon denetiminden başarı ile geçtiklerini hatırlatarak, "Yapılan bu denetlemede 2011-2013 yıllarına ilişkin KTO'da yapılan çalışmalar göz önüne alındı. Mayıs 2013 tarihinde işbaşına gelen bir yönetim olarak, yaptığımız çalışmalar ile TOBB bünyesinde 5 yıldızlı hizmet veren oda ve borsalar arasında üst sıralardaki yerimizi korumuş olduk" dedi.
    Hiçyılmaz, yapılan denetim sonrasında kalite ve akreditasyon çalışmalarına daha büyük önem verdiklerini ve yeni başlıklar altında kalite çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Her yıl Mart ayında yapılan ara denetleme ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Kurulu'na sunulması gereken 'Öz Değerlendirme Raporu' çalışmamızı tamamladık. 13 başlık halinde yapılacak ara denetim için tüm konularda yeterli durumdayız. Ara denetlemeyi de başarı ile geçerek 5 yıldızlı hizmetimize devam edeceğiz" diye konuştu.
    Başkan Hiçyılmaz, TOBB tarafından yapılacak ara denetimin dışında Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yine Mart ayında yapılacak olan ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi ara denetiminden de geçeceklerini ifade etti.
    Hiçyılmaz, bu iki denetimden de başarı ile geçeceklerine inandıklarını ifade ederek, "Denetim hazırlıklarının dışında iki önemli konuda da kalite çalışması yapıyoruz. ISO 27001 Bilgi Teknolojisi Ve Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemleri ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemleri başlıklarında çalışıyoruz. ISO 10002 ile Odamıza gelen etkili ve verimli talep ve şikâyetlerin kalite yönetim sistemi gereği ele alınması, kontrolünün sağlanması ve cevaplanması hususlarında standartların oluşturulması için çaba gösteriyoruz" şekilde konuştu.
    TOBB bünyesinde 5 yıldızlı hizmet açısından önde gelen odalardan biri olduklarının altını çizen Başkan Hiçyılmaz, kalite konusunda çalışmaların aşama aşama ilerleyeceğini ve Türkiye çapında örnek bir oda olarak verdikleri hizmetleri sürdürmeye devam edeceklerini kaydetti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.