|   | 
  • KTO Başkanı Gülsoy’dan İdeal Eğitim Koleji’ne Övgüler


    KTO Başkanı  Gülsoy’dan İdeal Eğitim  Koleji’ne Övgüler
    Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, İdeal Eğitim Koleji’ni ziyaret etti. Okul Müdürü Ömer Belek ve yöneticilerle birlikte okulu gezen Başkan Gülsoy, örnek bir eğitim müessesesi ile karşılaştığını söyledi.

    Kayseri’nin önde gelen eğitim kurumlarından İdeal Eğitim Koleji’ni ziyaret eden ve burada hem öğrencilerle sohbet eden hem de yöneticilerle görüşen KTO Başkanı Gülsoy, eğitimin giderek daha da önemli bir konuma geldiğine vurgu yaparak, “Eğitimin önemi gün geçtikçe artmakta ve bu konuda öğretmenlerimize çok daha fazla iş düşmektedir. Öğretmen sadece öğreten değil örnek olan kişidir. Böyle bir kurumu Kayseri’ye kazandırdıkları için okul yönetimine teşekkür ediyorum. Kayserimiz en iyisine layıktır” diye konuştu.
    KTO Başkanı Gülsoy, kolejin eğitim sisteminin yanısıra sosyal ve kültürel  donatılarıyla da örnek alınacak bir yapıya sahip olduğunu da sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.