|   | 
  • KTO HAVAALANINDA GÜMRÜKLÜ KARGO GEÇİŞ HİZMETİNİ DESTEKLİYOR


    KTO HAVAALANINDA GÜMRÜKLÜ KARGO GEÇİŞ HİZMETİNİ DESTEKLİYOR
    Kayseri Ticaret Odası tarafından yapılan açıklamada, havalimanlarında gümrüklü kargo geçiş hizmeti çalışmalarının desteklendiği bildirildi.

     Kayseri Ticaret Odası tarafından yapılan yazılı açıklamada, ?Gümrüklü kargo geçişi olan havaalanlarının yaygınlaştırılması konusunun önemine binaen, Türk Hava Yolları bu konuda bir çalışma başlatmıştır. Bu kapsamda; Kayseri, Konya, Trabzon, Samsun ve Diyarbakır havalimanlarında da gümrüklü kargo geçişi hizmetlerinin verilmesi düşünülmektedir. Gaziantep Havalimanında, özel sektör eliyle hayata geçirilen NASCO Ortadoğu Lojistik Merkezi bu konuda örnek teşkil ettiğinden dolayı, Nasco modelini yerinde tanıtmak üzere THY tarafından 8 Temmuz Pazartesi günü Gaziantep?te bir tanıtım toplantısı düzenlenmiştir? ifadesinde bulunuldu.
    Açıklamada şu bilgiler verildi:
    ?Söz konusu toplantıya Kayseri Ticaret Odamızı temsilen, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Ferhat Akmermer katılarak Nasco modeli hakkında bilgiler almış, diğer illerin temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunmuştur. Ferhat Akmermer, ilimizde hayata geçirilecek bu uygulamaya Kayseri Ticaret Odası olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etmiştir.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.