|   | 
  • Küçük Esmanur'a İlik Nakli İçin 10 Bin TL Gerekiyor


    Küçük Esmanur'a İlik Nakli İçin 10 Bin TL Gerekiyor
    Lösemi olan 4 yaşındaki Esmanur'un tedavisi için Erzurum'dan Kayseri'ye gelen 2 çocuk annesi Sibel Doğan, Almanya'da bulunan iliğin Türkiye'ye getirilmesi için yaklaşık 10 bin TL gerektiğini söyledi. Doğan, diğer kızının da aynı rahatsızlığı yaşadığını ifade ederek yetkililerden yardım istedi.

    Erzurum'da yaşayan 2 çocuk annesi Sibel Doğan'nın kız çocukları Esmanur Doğan (4) ve Hiranur Doğan, doğuştan lösemi hastası. 1 yaşındaki Hiranur Doğan'ın tedavisi Erzurum'da sürdürülürken, 4 yaşına gelen Esmanur Doğan önce İstanbul'da tedavi gördü, burada sonuç alınamayınca Erciyes Üniversitesi Çocuk Hastanesi'ne yatırıldı.
    Esmanur Doğan'ın yanında kalan anne Sibel Doğan, "Genetik hastalık 2 çocuğumda da var. 2 yıl boyunca İstanbul'a sürekli tedaviye gidip geldik. Onlar, 'Çocuğunuzun ömrü kısa her an ölebilir, yapacak bir şeyimiz yok' dediler. Oradan sevkimizi Kayseri?ye aldık. Allah razı olsun buradaki insanlar kemik iliği örneğini Almanya?ya gönderdi. Nakil olursa kurtulma şansı var. Almanya?dan bir verici çıkmış. Şimdi bir ücret istiyorlar. Allah rızası için tüm hayırseverlerimizden bir yardım istiyorum. Dün aradılar, istenen miktarın 10 bin TL olduğunu söylediler. 2 çocuğum da rahatsız. Sıklıkla Kayseri?ye gelme durumum yok" diye konuştu.
    Diğer çocuğu Hiranur Doğan'ın da aynı rahatsızlığı yaşadığını belirten anne Sibel Doğan, Esmanur'un iyileşmesinden sonra Hiranur için ilik başvurusunda bulunacağını söyledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.