|   | 
  • KÜÇÜK İREM?E SON GÖREV


    KÜÇÜK İREM?E SON GÖREV
    Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde arkadaşlarıyla oynarken yakındaki bir düğünde silahla ateş açılması sonucu başından yaralanarak hayatını kaybeden İrem Uluışık, gözyaşları arasında toprağa verildi.

     Bir yakınlarının düğününe katılmak üzere polis memuru babası Şamil, annesi Meral Uluışık ve küçük kardeşiyle birlikte Hatay'dan Pınarbaşı'na gelen ilkokul 4. sınıf öğrencisi İrem Uluışık, arkadaşlarıyla saklambaç oynarken birden yere yığılmış, kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde küçük kızın mermi ile yaralandığı belirlenmişti. Kafasına isabet eden kurşun boyun bölgesinde kalan Küçük İrem'in hastanenin beyin cerrahi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı ancak bütün çabalara rağmen kurtarılamadığı ifade edilmişti.
    Küçük kızın cenazesi, hastane morgundan alınarak Pınarbaşı ilçesine bağlı Kaynar kasabasına getirildi. Kaynar Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, İlçe Emniyet Müdürü Temel Salman, küçük kızın ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Küçük İrem, cenaze namazının ardından gözyaşları arasında kasaba mezarlığında toprağa verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.