|   | 
  • Kum sanatıyla trafik kazasını canlandırdı


    Kum sanatıyla trafik kazasını canlandırdı
    Kum Sanatı ustası Veysel Çelikdemir, bir trafik kazasının öncesi, kaza anı ve sonrasında yaşananları, cam üzerinde kumlarla yaptığı şekillerle canlandırdı.

     Jandarma Genel Komutanlığı'nın Kayseri'de düzenlediği 'Trafik Güvenliği Sempozyumu'na katılan Kum Sanatı ustası Veysel Çelikdemir, trafik güvenliği temalı Kum Sanatı Gösterisi sundu. Müzik eşliğinde cam üzerinde kumlarla önce yolda ve tünelde seyreden araçları resmeden Çelikdemir, daha sonra tüneldeki bir aracı canlandırdı. Ardından, evlerinden çıkan 1 çocuklu bir ailenin otomobile binmesini, neşeli bir şekilde yolda ilerlerken, otomobili kullanan babanın otomobili kullanırken cep telefonuyla konuşmasını ve kaza anını resimledi.
    Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan küçük çocuğu, Jandarma erinin kucağında çizen Çelikdemir, yaralanan aile bireylerinin hastaneye getirilişini ve tedavi oluşlarını, ardından yaşanan hüznü de yansıttı.
    Gösteri, davetliler tarafından ilgiyle izlendi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.