|   | 
  • Kupada eşleşmeler belli oldu


    Kupada eşleşmeler belli oldu
    Türkiye Kupası'nda Son 16 Turu'nu geçerek adını çeyrek finale yazdıran takımların çeyrek ve yarı final eşleşmeleri çekilen kuralar sonunda belli oldu.

    Türkiye Kupası'nda çeyrak ve yarı final müsabakaları için kura çekimi yapıldı ve eşleşmeler belli oldu. TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekimine, Son 16 Turu karşılaşmasını kazanan Fenerbahçe, Amed Sportif Faaliyetleri, Torku Konyaspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Galatasaray, Medipol Başakşehir FK ve Akhisar Belediyepor'un temsilcileri ile TFF yetkilileri katıldı. 

     

    Çeyrek Final müsabakaları, Son 16 Turu sonucunda müsabakalarını kazanan 8 takım arasında ve çift maç eleme usulüne göre oynanacak. Yarı Final karşılaşmaları da, çeyrak final müsabakaları sonucu tur atlayan 4 takım arasında yine çift maç eleme usulüne göre yapılacak. Çeyrek finalde ilk maçlar 9 - 10 - 11 Şubat'ta oynanacak.

     

    Son 16 Turu maçları sonunda çekilen kuradaki çeyrak ve yarı final eşleşmeleri şöyle oldu.

     

    Medipol Başakşehir Fk - Çaykur Rizespor
    Akhisar Belediyespor - Galatasaray
    Amed Sportif Faaliyetler - Fenerbahçe
    Beşiktaş - Torku Konyaspor




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.