|   | 
  • KUR'AN KURSUNDA İNTERNET EĞİTİMİ


    KUR'AN KURSUNDA İNTERNET EĞİTİMİ
    Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan Güvenli İnternet Kullanımı İçin Bilinç Oluşturma çalışmaları çerçevesinde Kur?an kurslarına katılan öğrencilere seminer verildi.


    Çocuk Şube Müdürlüğü ile Bilgi İşlem Şube Müdürlüğünce ortaklaşa hazırlanan Güvenli İnternet Kullanımı İçin Bilinç Oluşturma projiesi kapsamında, çocuklara internetin bilinen tüm olumsuzlukları karşısında dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında bilgiler verildi.
    Çocuk Şube Müdürlüğü personelince, Melikgazi Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Gaziosmanpaşa Kur'an Kursuna devam eden öğrencilerden 310 kişiye toplam 3 oturum halinde "İnternet Güvenliği ve Sosyal Medyada Çocukları ve Gençleri Bekleyen Tehlikeler ve Çocuk Suçluluğu" konularında bilgilendirme seminerleri düzenlendi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.