|   | 
  • Kurbanlar Çocukların Gözleri Önünde Kesildi


    Kurbanlar Çocukların Gözleri Önünde Kesildi
    Sivas'ta Kurban Bayramı'nda belediyenin kurban kesim yeri olarak belirlediği alanlarda kurbanlar çocukların gözleri önünde kesildi.

    Sivas'ta Kurban Bayramı'nda belediyenin kurban kesim yeri olarak belirlediği alanlarda kurbanlar çocukların gözleri önünde kesildi. 
    Bayram namazının kılınmasıyla başlayan Kurban Bayramı'nda vatandaşlar aldıkları büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıkları Sivas Belediyesi'nin belirlediği kurban kesim alanlarına getirdi. Büyükbaş hayvanlar traktör ve vinç yardımıyla kaldırılarak kesildi. Kurban kesimi sırasında bazı çocukların kesilen kurbanları seyrettiği görüldü. Vatandaşlar kurbanlarını kendileri kesmeyi tercih ederken, bazı vatandaşlar da kesim alanına gelen kasaplara kurbanlarını kestirdi. Cadde ve sokaklar ise kurban kesimi sonrası kan gölüne döndü.
    Vatandaşlar, 15 Temmuz ve yaşanan terör olayları nedeniyle buruk bir bayram geçirdiklerini söylediler.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.