|   | 
  • Kutlu: Önemli adımlar atacağız


    Kutlu: Önemli adımlar atacağız
    Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, milli maç arasını iyi değerlendireceklerini söyleyerek, “Bundan sonra ki maçlarda 3 puan alarak ligde kalmak için adımlar atacağız” dedi.

    Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, 0-0 biten Eskişehirspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendirdi.
     
     
    Kutlu, “Göreve geldiğimizin 8. gününde 2 tane zorlu maç oynadık. Geçen hafta Fenerbahçe maçında başarılı ve inançlı bir takım görüntüsü verdik. Bu maçta ilk yarı pozisyon üretme konusunda sıkıntı yaşadık. Arkada pozisyon vermedik. Son yarı kazanmak istiyorduk ama 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. Milli maç arasının bize yarayacağını düşünüyorum. Bundan sonra ki maçlarda 3 puan alarak bu ligde kalma yönünde önemli adımlar atacağız” diye konuştu.
     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.