|   | 
  • KUYUMCU FARELERİ, YAKAYI ELE VERDİ


    KUYUMCU FARELERİ, YAKAYI ELE VERDİ
    Kayseri?de 12 ayar altın bilezikleri 22 ayar olarak gösterip 5 kuyumcuyu dolandıran şahıslar yakalandı.

     Alınan bilgilere göre, bir ihbarı değerlendiren ''Güven Timleri', 5 kuyumcuya 12 ayar altın bilezikleri, 22 ayar damgası vurarak satarak 22 bin TL dolandıran N.T. (29), A.E. (30), B.A'yı (32) suç üstü yakaladı.
    Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı 'Güven Timleri', 2 erkek ile bir bayanın kuyumcular bölgesinde şüpheli bir şekilde dolaştıklarını belirledi. Bayanın kuyumculara girerken, erkeklerin dışarıda beklediklerini ve sürekli kuyumcudaki bayan arkadaşlarıyla irtibatta olduklarını tespit eden Güven Timi elemanları, şahısları durdurarak kimlik kontrolü yaptı ve üzerlerini aradı. Yapılan araştırmalar sonucu, şahısların, 12 ayar bileziklerin üzerine sahte olarak 22 ayar damgası vurarak kuyumculara sattıkları belirlendi. Şahısların 5 kuyumcuya, toplam 20 bileziği piyasa değeri 8 bin TL iken 30 bin TL'ye sattıkları anlaşıldı.
    Emniyet güçlerince suç üstü yakalanan ve gözaltına alınan zanlılar, mahkemeye sevk edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.