|   | 
  • Lastiği Patlayan Minibüse, Minibüs Çarptı: 2 Yaralı


    Lastiği Patlayan Minibüse, Minibüs Çarptı: 2 Yaralı
    Konya'nın Akşehir ilçesinde lastiği patlayan minibüse, başka bir minibüs çarptı. Minibüslerin şarampole uçtuğu kazada 2 kişi yaralandı.Kaza, 01.00 sıralarında Akşehir ilçesi Atakent beldesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre,...

    Konya'nın Akşehir ilçesinde lastiği patlayan minibüse, başka bir minibüs çarptı. Minibüslerin şarampole uçtuğu kazada 2 kişi yaralandı.

    Kaza, 01.00 sıralarında Akşehir ilçesi Atakent beldesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, lastiği patladığı için yol kenarında duran 03 PJ 556 plakalı minibüse, Ali Koçyiğit idaresindeki 03 KU 103 plakalı minibüs çarptı. Kazada her iki araçta şarampole yuvarlandı. Minibüs sürücüsü Koçyiğit ile birlikte arkadaşı Ahmet Dervişoğlu yaralandı.Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla İlçe Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

    Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.