|   | 
  • Lastikçilerde "Kış Lastiği" yoğunluğu


    Lastikçilerde

    Kar yağması ile birlikte lastikçilerde yoğunluk başladı. 
    1 Aralık tarihi ile birlikte, şehirlerarası yollarda seyahat eden tüm araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu başlıyor. 
    Kentte sanayi sitesinde bulunan lastik satışı ve değişimi yapan işletmelerde yoğunluk yaşanıyor. Öte yandan 1 Aralık’tan itibaren kış lastiğini taktırmayanlara trafik ekipleri tarafından 715 lira ceza kesileceği bildirildi. 
    Malatya’da oto lastik, ustası Erdal Akdağ ,” Yoğunluk yavaş yavaş başladı. Bizim vatandaşlarımızda isteğimiz son güne bırakmasınlar, son gün çok yoğun olur hem kendileri hem de bizler sorun yaşıyoruz o yüzden son güne bırakmadan gelsinler” şeklinde konuştu 
    Kış lastiklerinin önemine değinen, Akdağ,” Şoför arkadaşlarımıza can güvenlikleri için kış lastiklerini kullanmalarını tavsiye ediyoruz. Kış lastiklerimizi ölçtükten sonra, 4 milimetrenin altına düşen yani 4 milimetre aşağısında ise kışın performans vermez. En aşağı 6 milimetreden aşağı olmayacak” diye konuştu. 



    Etiketler Kış Araç Lastik Ceza

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.