|   | 
  • Ligin en az gol atan takımı Kayserispor


    Ligin en az gol atan takımı Kayserispor
    Spor Toto Süper Lig'de 7 hafta geride kalırken, bugüne kadar rakip filelere sadece 4 gol gönderebilen Kayserispor, Süper Lig'de yer alan 18 takım arasında en az gol atan takım olarak dikkat çekiyor.

     
    Bu sezon yeniden döndüğü Süper Lig'de ilk 7 haftada istediğini bulamayan Kayserispor en büyük sorunu gol yollarında yaşıyor.

    Sarı-Kırmızılı takım 7 maç sonunda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak sadece 4 puan toplayabildi ve 17. basamağa demir attı. Kayserispor 7 maçta rakip filelere 4 gol gönderirken 7. hafta sonunda ligin en az gol atan takımı oldu. Bu golleri ilk üç haftada atan Kayserispor oynadığı son dört lig maçında gol kaydedemedi ve hanesine puan yazdıramadı. Ligin ilk haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşan Kayserispor sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılırken takımın tek golünü Sinan Bakış kaydetti. Ligin ikinci haftasında kendi sahasında Torku Konyaspor ile yine 1-1 berabere kalan Kayserispor'un bu maçtaki golü ise Deniz Türüç'ten geldi. Kayserispor ilk ve tek galibiyetini ligin üçüncü haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu önünde aldı. Bu maçta Sarı-Kırmızılı takımı galibiyete taşıyan golleri Ömer Bayram ve Zeki Yavru kaydetti. Kayserispor'un bu maçın ardından oynadığı maçlarda gol yüzü göremedi. Sırası ile Trabzonspor, Gaziantepspor ve Başakşehir ekiplerine 1-0'lık skorlar ile boyun eğen takım son olarak Gençlerbirliği'ne 2-0 yenildi. Kayserispor'un büyük umutlarla transfer ettiği forvet oyuncuları Derley ve Yakubu gol ile tanışamazken Sinan Bakış dışında diğer golleri defans ve orta saha oyuncuları kaydetti.

    Kayserispor, geride kalan 7 haftada kendi kalesinde 8 gol gördü. Kayserispor bu özelliği ile de ligin en az gol yiyen takımları arasında bulunuyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.