|   | 
  • Maç sonrasında hakemlere sert tepki


    Maç sonrasında hakemlere sert tepki
    Fenerbahçeli taraftarlar, Demir Grup Sivasspor maçı sonrasında hakemlere sert tepki gösterdi.

    2’nci dakikada Gradel’in pası ile ceza sahası içi sol kanatta topla buluşan Yatabare’nin dönerek yaptığı vuruşta kaleci Altay meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.

    6’ncı dakikada Mesut’un sol kanattan pasında ceza sahası içine hareketlenen Osayi, pasını arda direkteki Rossi’ye çıkardı ancak Uruguaylı futbolcu topa yetişemedi.

    12’nci dakikada Mesut’un pasında topla buluşan Rossi rakiplerini geçerek ceza sahasına girdi. Uruguaylı futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlak yandan dışarı gitti.

    18’inci dakikada Ahmet Oğuz’un ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Gradel’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

    23’üncü dakikada Fenerbahçe üstünlüğü yakaladı. Gustavo’nun ara pasında sol kanattan ceza sahasına giren Rossi, pasını altıpas noktasına çıkardı. Yaşanan karambolde top önünde bulan Osayi’nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.

    42’nci dakikada kaleci Altay’ın müdahalesi ile Sivassporlu futbolcu Henrique, yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya, daha sonra VAR incelemesinde bulundu. Özkahya, penaltı noktasını gösterirken kaleci Altay’ı sarı kartla cezalandırdı.

    45’inci dakikada topun başına geçen Henrique’nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluşturdu: 1-1.

    69’uncu dakikada savunmadan dönen topla Sivasspor yarı sahasında buluşan Osayi’nin rakiplerini geçerek ceza yayının az gerisinden vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Muammer’de kaldı.

    86’ncı dakikada Szalai’nin ceza sahası dışı sol çapraz çektiği sert şutu kaleci Muammer tokatlayarak oyun alanına çeldi.

    Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.