|   | 
  • Maç Öncesi Paylaşımlara İşlem!


    Maç Öncesi Paylaşımlara İşlem!
    Samsun'da bugün oynanacak Samsunspor - Trabzonspor maçı öncesinde sosyal medya üzerinden küfürlü ve tahrik edici paylaşım yapan 8 şüpheli yakalanıp, haklarında adli ve idari işlem başlatıldı.

    İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bugün oynanacak Samsunspor - Trabzonspor müsabakası öncesinde sosyal medyada, ‘6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun’ kapsamında yürüttükleri sanal devriye faaliyetleri kapsamında, bazı sosyal medya hesapları üzerinden olumsuz paylaşımlar yapıldığını tespit etti.
     
    Taraftar gruplarını tahrik edici, aşağılayıcı ve küfür içerikli paylaşımlar yapan sosyal medya hesaplarında yapılan araştırmada, profil sahiplerinin gerçekte A.F.D., S.E., G.G., M.E.Ö., S.N., H.A., G.K. ve F.D. olduğunu belirledi.
     
     
    8 kullanıcı, adreslerinde yakalanıp, haklarında adli ve idari işlem başlatıldı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.