|   | 
  • MAĞDUR KADINLAR: KADINA ŞİDDETE SON!


    MAĞDUR KADINLAR: KADINA ŞİDDETE SON!
    Kayseri'de iki vaka meydana geldi. Pınarbaşı'nda eşi tarafından ölümle tehdit edilen kadın, talebi üzerine Kayseri Kadın Sığınma Evi'ne yerleştirildi.Kocasinan ilçesinde ise kocası tarafından dövülen kadın için Cumhuriyet Savcısı koruma tedbir kararı aldırılması yönünde talimat verdi.

     Pınarbaşı'nda eşi tarafından ölümle tehdit edilen kadın, talebi üzerine Kayseri Kadın Sığınma Evi'ne yerleştirildi. 
    Alınan bilgilere göre, Pınarbaşı ilçesine bağlı Eski Yassıpınar Köyü'nde T.G. isimli kişi, aralarında çıkan tartışma sırasında eşi A.G.?yi öldürmekle tehdit etti. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek şüpheli T.G. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
    Mağdur A.G. ise talebi üzerine Kayseri Kadın Sığınma Evi'ne yerleştirildi.
    Öte yandan Kocasinan ilçesinde kocası tarafından dövülen kadın için Cumhuriyet Savcısı koruma tedbir kararı aldırılması yönünde talimat verdi. 
    Alınan bilgilere göre Kocasinan ilçesi Yazır Mahallesi'nde Ş.A. isimli kişi, tartıştığı eşi F.A.?yı yumruk ve tekme vurarak yaraladı. Yaralı F.A. sevk edildiği Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.
    Cumhuriyet Savcısı, nöbetçi Aile Mahkemesi'nden koruma tedbir kararı aldırılması yönünde talimat verdi.
    Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.