|   | 
  • Mahalli İdareler Seçimleri Huzur Ve Güven İçerisinde Tamamlandı


    Mahalli İdareler Seçimleri Huzur Ve Güven İçerisinde Tamamlandı
    Vali Orhan Düzgün, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin Kayseri?de herhangi tatsız bir olay yaşanmadan huzur ve güven içerisinde tamamlandığını belirterek, huzur ve güvenin sağlanması yönünde gayret gösteren emniyet ve jandarma teşkilatı başta olmak üzere seçimlerde görev alan kamu personeli ve seçimlerin barış ve demokratik bir yarış ortamı içinde geçmesi için duyarlı davranan siyasi parti temsilcilerine teşekkür etti.

    Vali Düzgün, gazetecilerin sorusu üzerine yaptığı açıklamada, Kayseri?de 3210 sandıkta 800 bin civarında seçmenin oy kullandığını söyledi.

    Mahalli İdareler Seçimlerinin huzur ve güven içerisinde tamamlandığını ve önemli bir olayın yaşanmadığını belirten Vali Düzgün, ?Kent merkezi, ilçelerimiz ve köylerimizde herhangi sıkıntılı bir durum yaşanmadı. Eğlence yeri niteliğindeki işletmelerin kapalı tutulması gibi kurallara uyulması gereken bazı hususlar vardı. Onlarla ilgili bilerek ya da bilmeyerek kurallara uymayan, basit kabahat niteliğinde diyebileceğimiz birkaç işyerine ve vatandaşlarımıza işlem yapıldı. Onun dışında her şey huzur ve güven içerisinde tamamlandı. Seçimin ilimizde huzur ve güven içerisinde tamamlanması için gayret gösteren emniyet ve jandarma birimlerimize, seçimlerde görev alan bütün kamu personelimize, duyarlı davranan siyasi parti temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum.? diye konuştu. 

    Vali Düzgün, polis sorumluluk bölgesinde bulunan sandık alanlarında, seçim kurulunun bulunduğu Adliye Binasında, oy pusulalarının bulunduğu torbaların adliyeye nakilleri esnasında, seçimler sırasında ve sonrasında il genelinde asayişe yönelik olarak alınan tedbir kapsamında 1979 emniyet personelinin görev yaptığını kaydetti.

    Seçim esnasında 4 şahsa ?Hakaret? suçundan, 1 şahsa ?Görevi Yaptırmamak İçin Direnme? suçundan, 1 şahsa ?Taşıma Ruhsatlı Silah Taşımak? suçundan ve 3 işyerine de eğlence yeri niteliğindeki işletmenin açık bulundurulması suçundan adli işlem yapıldığını belirten Vali Düzgün, haklarında yakalama emri bulunan 33 şahsın da yakalanarak cezaevlerine teslim edildiği bilgisini verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.