|   | 
  • MAHMUT HİÇYILMAZ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ TÜTEV KARİYER ZİRVESİ'NE KATILDI


    MAHMUT HİÇYILMAZ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ TÜTEV KARİYER ZİRVESİ'NE KATILDI
    Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı tarafından düzenlenen Erciyes Üniversitesi TÜTEV Kariyer Zirvesi, 23 Mayıs 2013 Perşembe günü, Erciyes Üniversitesi?nde yapılmıştır.

     TÜTEV Kayseri Şubesi Başkanı Zekeriya Batur?un başkanlığında yürütülen zirveye, Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut Hiçyılmaz ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Celal Hasnalçacı da katılmışlardır.

    Zirvede konuşan Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut Hiçyılmaz; ana hedefi, teknik elemanların sosyal, kültürel ve teknik anlamda daha donanımlı hale gelmesi olan TÜTEV?in üniversitelerle işbirliği içinde düzenlediği kariyer günlerinin çok önem arz ettiğini belirterek; teknik eleman sıkıntısının, sanayileşmede öncü şehirlerimizden olan Kayseri için öncelikli konular arasında olduğunu kaydetmiştir.
    Zirveye iştirak eden katılımcılarla mesleki deneyimlerini de paylaşan Hiçyılmaz?a, TÜTEV Kayseri Şubesi Başkanı Batur tarafından, desteklerinden dolayı plaket takdim edilmiştir.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.